Training Hagro-coördinatoren crisis 3 oktober 2022

03-10-2022 - 18:00 t/m 21:30

Training Hagro-coördinatoren crisis

Datum: Maandag 3 oktober 2022 – 18.00 uur t/m 21.30 uur         

 

Inhoud training

Als huisarts en als huisartsenorganisatie zijn we wettelijk verantwoordelijk voor de continuïteit van de huisartsenzorg in onze regio; ook bij crises. Afgelopen jaren stond ‘de crisis’ voornamelijk in het teken van COVID-19. Er zijn echter ook andere crises zoals een flitsramp, grootschalige regionale ICT of telefonie of stroomstoring e.d.

De Hagro-coördinatoren crisis worden ook in 2022 uitgenodigd om deze training bij te wonen om te oefenen en om kennis over de crisisorganisatie op te frissen. Daarnaast is het ook een moment om onderling met elkaar ervaringen te delen en informatie uit te wisselen over de invulling van de rol als Hagro-coördinator crisis – ook in relatie tot het crisisteam van de Huisartsenpost Nijmegen en Boxmeer. De training wordt verzorgd door een training van Trimension.

 

Doelgroep

Hagro-coördinatoren crisis

 

Locatie

Volgt hier z.s.m. zodra deze bekend is.

We gaan ervan uit dat we voor de training bijeen kunnen komen. Als dit niet kan door landelijke COVID-19 maatregelen dan wordt het een digitale training.   

 

Programma

18.00 uur: inloop (soep en broodjes)

18.30 uur: start training

18.45 – 21.15 uur: kennis opfrissen en oefenen aan de hand van een casus

21.30 uur: afsluiting

 

Enkele weken voordat de training plaats vindt, ontvangen de deelnemers informatie over de exacte invulling van het programma.

 

Kosten

Voor deelname aan deze training zijn voor de Hagro-coördinatoren crisis geen kosten verbonden.

 

Accreditatie

Voor deze scholing wordt accreditatie aangevraagd.

 

Aanmelding en uiterste inschrijfdatum

Twee keer per jaar wordt deze training verzorgd door Trimension. Dit jaar zijn ze op 3 februari en op 3 oktober. We nodigen je graag uit om als Hagro-coördinator aan te melden voor één van beide trainingen.

 

Uiterste inschrijfdatum voor training op 3 oktober 2022 is 6 september 2022.

 

Op deze scholing zijn onze scholingsvoorwaarden van toepassing. Opgave voor deze scholing betekent automatisch dat je akkoord gaat met deze scholingsvoorwaarden.