Vacature Triagist (m/v)

Ben jij een ervaren doktersassistente/verpleegkundige en ben je op zoek naar uitdagend en verantwoordelijk werk? Kom dan werken op de Huisartspost Nijmegen en Boxmeer.

Mensen die in de avond, nacht, het weekend of tijdens feestdagen met spoed een huisarts nodig hebben kunnen terecht bij de huisartsenpost. Als triagist ben je de eerste contactpersoon voor deze patiënten. Je beoordeelt de urgentie van klachten en vragen, je informeert en adviseert patiënten en stelt hen waar nodig gerust. Je neemt zelfstandig beslissingen, maar wordt hierbij ondersteund door aanwezige collega-triagisten en huisartsen. Kortom: een baan in het hart van de spoedzorg die geen dienst hetzelfde is.

Wij zoeken

Enthousiaste Flexibele Doktersassistenten/Verpleegkundigen 
(voor 6 uur per week, in het weekend)

 

Hoe word je triagist?

Je begint je dienstverband met een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 6,5 maand, gevolgd door een dienstverband van 12 maanden. In deze periode leiden we je op tot triagist. Je wordt door een van onze coaches intensief ingewerkt en volgt trainingen. Wanneer je, na maximaal 23,5 maand, dit opleidingstraject volledig hebt doorlopen, krijg je het landelijk erkende diploma triagist. Na het behalen van dit diploma is een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mogelijk.

Wie ben jij?

  • Je bent een gediplomeerd doktersassistente of verpleegkundige.
  • Ervaring in een dagpraktijk is een pré.
  • Je kan zelfstandig werken en hebt hart voor de huisartsenzorg.
  • Je wilt je, als professional, blijven ontwikkelen en een hoge kwaliteit van zorg leveren.
  • Je vindt het fijn om afwisselende diensten te draaien in dea en weekenden en op feestdagen.
  • Je bent handig met een computer.

Voldoe je op dit moment nog niet aan deze functie eisen, maar spreekt een baan als triagist je wel aan? Neem dan toch (vrijblijvend) contact met ons op.

Wat bieden we je?

  • Een volledige opleiding tot het erkende diploma tot triagist. Heb je het diploma al? Dan is na het inwerktraject van 6,5 maand een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mogelijk.
  • Je krijgt scholing, coaching en ondersteuning gedurende je gehele dienstverband.
  • Je werkt in een professioneel team van collega-triagisten, huisartsen en chauffeurs.
  • De functie is op basis van een 38-urige werkweek ingeschaald in schaal 5.. Hierbij komt een onregelmatigheidstoeslag over de uren buiten kantoortijd (30% - 50%), feestdagcompensatie, bereikbaarheidsvergoedingen en een eindejaarsuitkering van 6%. Natuurlijk ontvang je ook een vakantietoeslag van 8%.

Het inwinnen van referenties en een toets bij IGJ maken onderdeel uit van de procedure.

Belangstelling?

Stuur je motivatie en C.V. naar onze P&O-adviseur Marieke Klaassen via cihnpersoneel@cihn.nl.

Heb je meer informatie nodig voordat je solliciteert, bel dan Hans Padmos of Janneke Linssen, teamleiders. Zij zijn telefonisch op 024-352 35 81.