Casuïstiekbesprekingen

Huisartsenposten Nijmegen en Boxmeer organiseert regelmatig (4-6x per jaar) gezamenlijke casuïstiekbesprekingen met de SpoedEisende Hulp (SEH) van het CWZ (Nijmegen) en het Maasziekenhuis Pantein (Boxmeer). Deze besprekingen zijn bedoeld voor (waarnemend) huisartsen, doktersassistenten en AIOS-en die lid of werkzaam zijn bij Huisartsenposten Nijmegen en Boxmeer.

Inhoud en doel

Het doel van deze besprekingen is de patiëntenzorg te verbeteren door de samenwerking tussen huisartsenposten en de spoedeisende hulp van beide ziekenhuizen goed met elkaar te bespreken en te verbeteren. In elke bespreking behandelen we een thema en - aan de hand daarvan- de samenwerking met elkaar.

Locatie en tijd

De locatie en de datum wordt medegedeeld in de uitnodiging. De besprekingen vinden plaats in het CWZ Ziekenhuis (SEH bespreking in Nijmegen) of in het Maasziekenhuis Pantein (SEH bespreking Boxmeer)

18.00 - 18.30 uur: ontvangst met soep en broodjes.
18.30 - 20.30 uur: casuïstiekbespreking

Deelnemers en kosten

Er is ruimte voor 50 deelnemers. Deelname is gratis en vindt plaats op volgorde van aanmelding. 

Accreditatie

Voor (waarnemend) huisartsen vragen we accreditatie aan (2 uur).

Aanmelden

Wij nodigen (waarnemend) huisartsen en AIOS-en per mail uit voor deze besprekingen. Zij kunnen zich dan online inschrijven via deze website.

Algemeen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra de Ridder via telefoonnummer 024-352 3581 of via: kantoor@cihn.nl